Thursday, July 26, 2007

Musnah - Andra N The Backbone

Sudah jatuh cinta dengan lagu ni.
Sekali dengar terus suka.

Bukan, maksud hatiku
acuhkan dirimu
didepan mataku
tapi ku tak bisa lupakan
saat dirimu membuat
diriku terhina

Reff:
Sakit hatiku
Remuk jantungku
Untuk membencimu
Musnahkan cintaku

Bukan, maksud hatiku
lenyap senyumku
saat kita bertemu
tapi ku tak bisa singkirkan
enyahkan fikirku
diriku terluka

Back To Reff:

Bukan.. maksud hatiku
Tak bisa singkirkan
Diriku terluka

10 comments:

chot said...

heheh aku xpernah dengar lagu ni...

zura lias said...

ko cube ar try dgr..akunye telinge leh layan..arie ni dgr lagu ni je..hihhi...

MZ said...

tinger leleh ke atau mata yg leleh :-"

zura lias said...

pokcik,
tinge leleh len maksud pokcik..taik telinge cayorr..hikss...

Hajar said...

aha, besh kan lagu ni?
saya ade full album dia.
nak ke? :D

Noushy Syah said...

Woo..lyrics lagu rupanya hehhehe, anyway dha tau sipa itu Hans Isaac, sib baik the moment I opened bro Rick's blog ada gambar dia..hehhehe so x perlu google2 dah..

Patutlah tak tunggu kita..ishk ishkkk, he's panasian too I guess*wink wink*

zura lias said...

hajar,
haaah...nakk..nakkk..hikss..dgn tanpa ragu2..kat multiply ek..hihihi..

noush,
encemmkannnn..hihihhi..

Noushy Syah said...

Zura
Patutlah Noushy tunggu xdtg2 rupanya lunch dgn Hans Isaac..GRRRRRRRRRR

Hajar said...

udah di upload. ^_^

zura lias said...

noush,
jgn marah noush,,hans isaac lg mengujakan..

hajar,
tenkiu miss hajar..ehehehe...