Sunday, July 22, 2007

Dulu dan Sekarang

Saya buat entry ini untuk fysal, tapi dah alang-alang buat, baik saya jadikan sebagai tagkan. Tapi tag ini tidak dipaksa. Nak buat, buat. Taknak buak pun takpe. Just For Fun. Hikss..*pss..Fysal wajib okies.*


Tag ini :: Dulu dan Sekarang ::

Ini gambar semasa berumur 1 tahun mungkin. Dah lupa. Sedikit bam bam. *sedikit ke ek*..hikss..




Ini gambar semasa berumur 4 tahun kot. Rasa dah lain dah sebab dah itam logam. Asik main panas je. Ahakzz..



Ini masa tingkatan 4 sekolah menengah. Still itam logam sebab masuk kawad. Ceh..alasan je sume tu. Sebenarnye memang dh golap pun. Hiks..Sila teka yang mana satu saya ye. Hihihi..



Gambar masa dah masuk UKM. Lain ke same je?



Ada beza ke takde?Kalau takde, bermakna memang muka statik cenggitu je le. Hahaha..Okies,next..




SUEN

ADAH

LUNA

AYU

PUT

AYANG

SHAM

KUZA

LOST KEY

TAJUL

EMMETT

KHALX

AYUMi

BOO

JEBAT

SAHRULIA

SHAYZ

POKCIK

MR AZLIJR

FYSALWAJIB

ZILASO7

CHOT

KAK RETNA

KAK MEEN

SAUDARA SHAI

NOUSH

UMIE

KAK JIE

DR AZWAN

NADZEEM

ILHAM INDONESIA

FAISAL

KAMAL

MATJU

AiRYNNZ

YONNA TOMEI

Yang saya listkan ni, saya tagkan pada mereka. Tidak wajib,hanya Fysal saja wajib. Hahahahaha..

13 comments:

fysal said...

tapi nampak lain benor akak masa dulu dan sekarang..klu tak sempat hari ni besok fysal akan siapkan..jangan risau..manusia berpegang pada janji..sumpah makan satey 40 cucuk..tak tipu arr

MZ said...

perghhh .. sib baik pak cik tak wajib tayang.. eh .. wajib jawab ;)) huhuhu

zura lias said...

fysal,
hahahha...lain ek..muahhahaa..okies..sok akak tgk..

pokcik,
pokcik x wajib..tp sunat muakad(xtau eja camne)..hikkss..kene gakk..hihihi..nk tgk revolusi pokcik..

kak retna said...

eh comei nyer dier... dah ebsar ayu nya dier.... kecik2 lain sket, sah bosa pun lagi arr lain...

tak WAJIB kan buat mende nih?? :p
ok akak cabotttt dulu...

aria ayumi said...

alahai... dr kecik dh nampak dimple akk... huhu

Noushy Syah said...

Saya nak kenal dgn yg pakai tudung purple cebelah kiri , yg mata bulat ada dimple tuh...

Kalau ianya anda, hubungi shaye..hehehhehe...

faisal said...

waaa, muka awk dari kecik mcm atak berubahla wak,hehehee..sy dah buat tag ni dulu wak,hehe...:) comelnye awk dulu2,ehee

zura lias said...

kak retna,
kecik2 dulu itam logammm..erkk..akak nk lari mane tu??akak sunat muakad tauu..ehhehehehe...

diya,
nk wat camne diya..ehhehe..kurniaan Tuhan..tp slalu gak kene kutuk sbb dimple ni..diorg slalu ckp..nk amik lesung batu..amik je kt pipi zura..huhhhhh..

noush,
nnti pihak berkenaan akan hubungi noush..hahahaha..

faisal,
x berubah ek wak..ehhehehe...skarang dh x comel ke?:(..hahahahaha

chot said...

aku dah buat tag ni la..xcaya ko previous check kat blog aku.
wah ko ni dr kecik smpai ke besar kiut..tahniah la...

zura lias said...

laaa..dh wat ke..nnti aku gie tgk..erk..erk..kombang jap lubang idung den..hahahahhahaa...

Hajar said...

comel2....
tapi ada sket laen la dulu ngn skrg...
cam saya gak :p
*tgh pk nk buat ke x tag ni..:p

zura lias said...

hajar,
ehhehe..lain ek?ehhehe...dh besorkan..*ni ayat mak*..wat le..wat le..:D

ak_0143 said...

waa!!! kena tag ke???

nanti kamal wat yer... skunk tgh busy giler...

lagipon gambar kiut miut mana kecik kat umah laa... hahahaha

kamal janji akan buat...

cuma bukan skrunk la...
a