Tuesday, July 17, 2007

Ini memang luahan hati

Seorang jurugambar mengambil gambar Sg Klang.
Diletakkan di websitenya yang boleh di lihat seantro dunia.
Untuk orang Malaysia, apalah sangat sg Klang.
Banyak lagi sg-sg cantik yang boleh ditangkap.
Memang dah pernah tengok secara realiti bagaimana sg Klang tukan.

Berlainan untuk orang luar Malaysia.
Jika posisi gambar diambil dengan menenggelamkan sudut sampah, tentunya Sg Klang sangat indah di pandangan mata.
Itulah kuasa gambar.

Maka, untuk mereka yang terpedaya dengan gambar saya,
Janganlah diharap terlalu indah kerana banyak buruk dari indahnya.
Kalau jumpa secara berdepan, nak senyum pun mungkin rasa malaskan..hikss..
Mungkin terpikir, adakah anda tersalah lihat gambar...hahahaha..

Saya menerima sesiapa sahaja untuk membaca,berkongsi pendapat atau sembang-sembang kosong.
Tapi semua ada had-had yang tertentu.
Jangan dikejar saya dari Friendster ke YM maka terus ke blog saya.
Mungkin terpikir saya yang selalu bercerita kosong di sini, bersembang di msjbox mengatakan saya ini single dan menyuruh mencarikan teman atau apa sahaja yang berkaitan dengan teman hidup, maka anda ingat saya terlalu desperate mahu mencari teman.
Tentunya anda silap.

Berkawan, berkawan sajalah.
Berteman hidup kita serah pada Tuhan.


*Ini jawapan aku utk soalan di dalam friendster*

Sila jangan datang di sini lagi. Titik.

Opss, sebelum terlupa, tak perlulah letak gambar aku kat frenster ekau..
Banyak lagi gambor artis yang lawa-lawa buleh ko letak.
Sila delete yer.
Tak baik jadi pencopet gambar.
Dah le ambik tak mintak kebenaran.
Tak perlu pulangkan, cuma tolong delete je.

P/S: Dalam senyum, saya boleh jadi Hulk Hogan juga jika terpaksa..hiksss...

TOLONG DELETE GAMBAR TU UTK ORG BERKENAAN..TAK BAIK AMIK TANPA KEBENARAN.

14 comments:

noushy syah said...

Zura, remember ketika membulatkan satu titik dengan pen merah?

Perception of pple berbeza...so I guess bila Zura melawak2 about this thingy, ada yang ambil kesempatan menangguh diair itu..

Ada yang fikir that you're desperate..
I think this entry of yours dapat menjernihkan salah tanggap mereka yang berfikiran sebegitu..

p/s alaaa cian dia nantuk yea..actlly NS balik teje kul 6 then kul 8pm on9 mmg arr Zura tgh sedap buat air leleh muahhaahha...

ak_0143 said...

slama baca ini blog, pertama kali tgk kak zura bertegas cmni...

kdg2 mmg org akan buat pelbagai tanggapan mengenai kita... selalu salah, jarang sekali betul... selalu sikit2 je hampir kena...

bgus gakkak zura wat cmni skali skala, bior org tak faham

melalut je komen... tak tau nak redakan org yang marah sebenarnya... huhuhu

faisal said...

waaa, garangnye wak,hehee..ada friendster ek..org ada gak:) addla org..faisalhjrahim@yahoo.co.uk..hehe..tapi jarang kesane..:)

aria ayumi said...

adehhh takot lak diya bile tahu akk bleh jadik hulk hogan.. xpe.. akk jadik hulk hogan.. diya jadik storm *x-men*.. ngeee :p

MZ said...

ehem ehem! pak cik bukan pencopet gambar ya! pak cik mintak elok2. tapi apakan daya tuan tanah tak bagi.
hendak pak cik pujuk2 bawak lari ... tapi ....

zura lias said...

noush,
yupp..maybe persepsi diorg berbezakan..mlm ni kriesz try tunggu ek..hikss..

kamal,
hehehee..akak marah dgn org tu je..tp dgn kamal akak x marah..:D..

acai,
hehehe..sy dh add frenster awk..jgn lupe approve ek..:D..

diya,
diya nk jd storm ek..akak nk jd wolverine le camnie..macho sikit..hikss..

pokcik,
ehehehe...pokcik kene blanje kenny rogers..genting...bukit tinggi..baru leh dpt gambo..hahahahah..(diya..akak ajak diya skali..kite kikis duit pokcik)...hihihhi

Noushy Syah said...

A'aaa TQ ZUra..

Betul tuh gambar tanpa izin eloklah yang berkenaan deletekan aja...

Tak baik kalau orang tak halalkan...

matju2509 said...

akak tujukan untuk saya ke??????

MZ said...

tetiba jek baris-baris ayat kat paling bawah tu jadik besar mengembang dan merah menyala-nyala ...

zura lias said...

noush,
tq gak kt noush..erm..semoga die bace di sini..*dh bace berambus cepat*..ahhahahaha...

matju,
ooo..matju pun ade curi ek..tp utk matju xpe..sume buley..hikkss...

pokcik,
tetibe dh bertukar nk jd hulk hogan..hikss...

MZ said...

uiks ... nak gambar pung kena bagi rashuah gak ekk? *mana nombor BPR nih?*

chot said...

ada kes la ni ye....so sesapa yg buat perkara mcm tu sila dengar arahan cik kriesz ye...

zura lias said...

pokcik,
hihih...syyyy..BPR pun shaye dh rasuah..hahaha..

chot,
haah..ade kes..kalo ko lawyer,aku dh upah ko..ahhahaa..yer,org berkenaan,sile ikut ckp chot tu ar..

Noushy Syah said...

ERRR....hah jgn main2 igt dia senyum2 tu xtau marah ke?