Wednesday, June 13, 2007

Terima Kasih

Pagi ini baru menjenguk di opis.
Rasa macam suatu perasaan yang baru.
Bukan macam masa mula-mula masuk opis.
Segan, malu dan takut.
Ini perasaan yang luar biasa.

Hujan emas di tempat orang.
Lebih baik sampah sarap di tempat duduk sendiri.
Walaupun kertas-kertas bersepah atas meja saya,
Tapi bahagia itu tetap datang.

Datang dengan cepat,
Sebelum 7.45 sudah sampai di opis.
Awas ye, bukan selalu saya buleh sampai awal di opis.
Hiks..mengantoikan diri sendiri.

Tapi hari ni lain.
Semua menegur,
Sudah lama tidak bersua.
Ada yang menelepon department saya semata-mata bertanya khabar.

Terima Kasih kerana rindukan saya.
Hiks..

Mungkin besok,
mungkin lusa, saya akan kembali ke Damansara.
Lecehnya.
Tapi semangat balik kampung sudah terasa.
Jumaat ni, misi balik ke Ipoh.
Yeay...

P/S: tak lupe yang bertanya khabar melalui msg di blog, email, YM, SMS..saya menghargainya.
Terima Kasih semua.

6 comments:

noushy syah said...

hhehehe..shaye lagilah sebab kang kalau TER-menang BKS kang sape nak pom pom kan? hehhehe...

p/s eh eh Zura transfer tempat keje ke?

MZ said...

sib baik pak cik tak keje kat situ. kalo tak pak cik mesti soudn nyer ... *awas!!!! juera dtg opis awal. tanda2 kecik ari kiamat nih ...* ;)) huhuhuhu

zura lias said...

noush,
kalo menang BKS..sibuk2 pun..kriesz intai gak dari jauh..pom pom dari jauh..hikss...tak..tak transfer tempat kerje..gie ke cawangan yg lain je..hikss..ade keje kt situe..

pokcik,
hahhaa..mmg patut pokcik x keje same..nnti mesti pokcik nk buli sayakan..hikss...

aria ayumi said...

hehe ramai yg windu akk ye... bagus ah akk dh xbape bizi... bleh blogging sambil2 men sorok2 ngan boss akk.. hek3..

nak balik kampung, semangat je akk ye...

Jie said...

slmt kembali....

kakjie dah ok dah nie .

kakjie telepon gak, tp awek tu ckp..sori nombor yg anda dail masuk air..hiks...!

zura lias said...

diya,
hiks..mata akak kelip2 belah kanan..;)..pss..arie ni pun boss x dtg..keje manyak pun akak leh wat sambil senyum2..*semangat balik kg*

kak jie,
yeayy..kak jie dh kembali berblog..welcome..welcome..ahlan wasahlan..kak jie tepon gune no yg mane?* tunggu2 kak jie call*...hahahah