Monday, June 04, 2007

Dinasihatkan Jangan Baca

Gile mengantok ari ni sampai rasa macam nak muntah darah tengok mende alah (read:kerja) yang bertangguh-tangguh ni. Kalau success, memang suke. Tapi bila tak jalan, memang jadi ngantok je. Pikir dalam kepala otak nak cepat-cepat balik rumah. Nak baring-baring atas katil, nak golek-golek atas katil. Haish, cepat le pukul 4.30.

Kalo ikutkan nak updet blog pun malas tapi xmo kene rotan dgn TIC. Nanti TIC rotan, abih le daulat gue. hikss..
Tik..tik..tik..jarum jam gerak pelan-pelan. Sabor je le menunggu. Huhh..

Haaaa...tolong, terase sangat le mengantok. Ini le bahana tidur lambat berturut-turut selama seminggu. Hasilnya semalam terus rebah sampai pagi.

Ada lagi 7 minit ni.

Memang menghitung masa.
Okies, sorie, arie ni entry memang merapu.
Sebelum-sebelum ni pun memang dah merapu tapi hari ni tahap cipan punye merapu.

Nak balik.
Nak balik.
Nak Balik.

5 comments:

MZ said...

asik merapu jek :p *jgn mare. pak cik cuma ulang suara tulisan dak juera sendrik*. cuba2 wat ulasan pasal RMK-9 ke ... hal-ehwal kenaikan gaji kakitangan awam dan impak nya pada inflasi ke ... kesan2 dasar2 fiskal kerajaan skrg ke ...:D tsk tsk tsk

aria ayumi said...

huhu dh terbaca la kak... aduhaiii xtau plak diya begitu terseksa nye bile dh keje... hek3... klw akk nak baring2 ateh katil time keje... akk bitau je diya... diya blh tlg baring utk akk... :D

Noushy Syah said...

zura...hehhehe, noushy sukalah cara zura menulis ..pendek tp padat, sgt suka really!! I wish I could write like this..hehhehe, BTW timakasih bagi ayat2 simbolic malencholic gitu...nshy sukaaa, sukaa baca ayat2 zura bagi tuh hehhehe..

p/sjgn menguLAU(pinjam bahasa siEzad) masa teje cukup..nantuk xpe, hehehhe..

chot said...

aku baca entry ko ni pun dah mengantuk..miahaaa

zura lias said...

pokcik,
xmo ar isu semasa pokcik..paper,berite sume x sempat bace n tgk..hikss..

diya,
tolong baring utk akak?ingtkan diya nk ckp tolong keje utk akak..hikss..

noush,
hikss..i malu ar noush..tetibe je dtg idea..sbb noush citer pasal someone yg dh tersasarkan..so..rase kesian sbb ade niat nk insap..:D..x..x..ngulau..ngantok je..hikss..

chot,
dah ckp..jangan bace..degil ni..hahahaa