Wednesday, June 13, 2007

Bunga

Dapat Tag dari Diya pasal bunga.
Aduh dik, akak bukan peminat bunga.
Bunga yang paling akak kenal sangat, bunga raya n bunga kertas.
Tapi akak suke nengok bunga ni.

Bunga Kertas Sirih Junjung.



Sebab akak suka tengok daun hijau.
Rumput hijau pun akak suka.
hihihi..

Tapi sukanya saya pada bunga sirih junjung ni bukan sebab saya nak kahwin atau ada unsur-unsur nak kahwin.
Nak kena dak Umie ni.
Akak masih single dan available lagi tau. (uiks, macam ada unsur-unsur promosi diri tak).hehehe..

Cuma saya suka pada susunan daunnya.
Dia tak wangi, tapi cantik pada daunnya.
Ah, senang cakap, saya suka la.

P/S: credit utk forum cari sbb saya amik gambo tu kat sini. hikss..nak tangkap gambo bunga sirih junjung tu kat umah rase macam dah takde kot.:D..

6 comments:

aria ayumi said...

aduhaiii.. akk suke bunga kertas rupanya... diya ase bunga kertas paling banyak diya nampak kat memane... huhu taste akk mmg suke yg simple ye... :D

p/s-bunga sirih tanjung ni utk org yg nak kawen mcm akk ke... *oopppsss* hak3

zura lias said...

diya,
hahahaha..akak mmg simple orgnye..as simple as zura..hikss...uikss..nie suke je..xde tanda2 lg nk kawen..hahahaa

MZ said...

o0o0o0o0o0 ... tu munger namanyer munger kertas sirih junjung ya ... baru pak cik tau ;)) huhuhuhu.

simpel kunun ... cuba bagi ciri2 worang yg simpel nih? :p

zura lias said...

pokcik,
yeayy..pokcik dh ade..ciri2 seorg yg simple:
- suke pakai track suit+t-shirt gie shoppin complex(ni kt ipoh je)
- cume ade bedak+lipstick+lip balm je dlm beg tangan. yang lain kertas-kertas resit.
-suke pakai selipar je.
alaa..manyak lg ar..xleh nk citer kt sini..nnti org kate nk wat entry kt komen..hikss..

noushy syah said...

Bunga kertas? ERRRRR bunga yang tak hidup tu ke? Confused kejap...emmm tapi bunga kertas betul jugak 4eva tak gugur2 kan? hehehhe..

zura lias said...

noush,
bougainvillaea noush..x idup ke?idup..idup..tp manyak daun..hikss..haaah..mcm bunge plastik..hikss..