Tuesday, June 02, 2009

Kenduri Kawen??

Saya balik kampung minggu lepas demi menghabiskan lauk kenduri sepupu,
Yang bernikah pada 29hb May 2009.

Kami sebaya.
Dulu kecik-kecik orang bilang kami kembar.
Sekarang orang bilang macam langit dengan bumi.
*Ini ayat penambah rasa*

Ini gambar terbaru saya dan dia.



Boleh pilih yang mana langit yang mana bumi.
Tapi saya sensitif kalo sayalah bumi.
Sebab bumi itu bulat.
Hakhakhak..

Dan ini gambar kawennya,


Yang saya amik dari fotopages sepupu saya,
Menjadi photographer yang diupah oleh pengantin.

Kalo rajin,
Saya letak lagi gambar.
Kalo malas,
Cukup ini sahaja yang saya letak.
Bergantung pada level kemalasan dan kerajinan saya.
Hiks..

10 comments:

Jie said...

Bulat itu tanda bahagia...hehehe

arsaili said...

salam..bulat itu round ahahaha....asal bahagia

ak_0143 said...

yay!
ada gambar pipi terbaru!
yay!
hahaha

zura lias said...

kak jie,
Tapi kak jie..bulat itu mengundang kutukan..waaaaa...

arsaili,
hakhakhak..haah..bulat bukan segitiga..ehehhehe

kamal,
pipi itu sudah di edit untuk menampak gelembung-gelembung seiring dgn trend skarang yang memerlukan pipi mengelembung..hakhakhak..

Miss KouzEr said...

bulat tu bukan saja utk bumi,malah utk bulan...
bumi dan bulan bersama,ok what...hihihih..

shu said...

yea.. seswai..

aku tak sabar nak tunggu turn ko plk.. :) (sibuk je kan..)

zura lias said...

kooza,
ihihiih..xleh woo..kalo bulan n bumi bersatu..nnti bumi jadi cacat sbb kene serpihan bulan..lobang-lobang bumi nnti...*based dari aku tgk citer superman*..ahahhahaa

adah,
turn aku??hihihiih...

MZ said...

ingatkan gambo cik pipit yg kawen td
melepas la nk merasa cik pipit banjer tgk transformer ;))huhuhu

wilda2003 said...

angah, sebijik sedebuk kalian yeh. nasib baik x masuk xyh gak. kalo x ayg mesti slalu silap org.

zura lias said...

pokcik,
pokcik..kite jumpe cik kenny dulu ye..hikss..

ayang,
ehehhee...ye ke sebijik?angah ingt angah nie bumi walaupun angah x suke angah mcm bumi..ahahhahaha...sib baik gak die x masuk taayah..kalo die pun pakai tudung, nnti org kate kembar lagi..*ehh..ye ke?*...hihihihiihh