Monday, June 29, 2009

Back To School II

Saya udah lama tidak berblogging sebab sibuk memikirkan,
"Makin tuakah saya??"
Hihihi..okies, saya tipu.

Saya sedang sibuk membuat persediaan untuk menjadi student berdedikasi.
*Kununnya*
Ada rasa seram, takut dan teruja.

Seram - Kalau saya di datangkan dengan perkara yang memalukan, jatuh tangga kelas contohnya.

Takut - Untuk study dan jawab exam. *takut sindrom malas datang balik*

Teruja - Bertemu mata dengan mamat foreignerlecturer. Adakah saya mampu?
*kedip-kedip mata*

Tapi awal-awal lagi Bulan sudah warning,
Lepas kelas tiada sessi minum kopi.
Terus pulang ke rumah untuk menjamin kesejahteraan perhubungan dua hala.

Tapi banyaknya tadi yang register si mata bulat berhidung mancung.
Kalau sepet pun, sepet buatan tempatan
Saya lebih teruja memandang si sepet yang tidaklah sepet sangat.
Buatan Korea pastinya.
Malangnya bila dijeling-jeling tiada yang saya pasti datang dari sinun.
Maka pesanan Bulan harus di semat sebagai panduan hati.

Eh,
Kalau adapun buatan Korea,
Pesanan itu tetap saya buat panduan diri.
Agar niat diperbetulkan cara.
Kang terpesong merana jiwa.
:D..

p/s :
saya akan mengurangkan masa untuk menonton citer korea.
Maka mungkin saya ada lebih masa untuk meroyan di dalam blog ini.
Bagi menghakis keributan jiwa akibat tekanan kerja.
Janganlah jelek kalau tengok sehari sampai 5 update.
*bajet macam bagus*

p/s 2 :
Bulan kata kalau orang kenal saya secara realiti.
Diorang muntah darah baca entry "ayat baik-baik" saya.
Maka harus dipikirkan kembali untuk menukar format berblogging.
Takde ar kes darah bersepah kat simen masuk paper.
Kalau saya berpikir.
Kalau saya taknak pikir,
Lantak je lahkan.. :D

16 comments:

Kujie said...

hehehe...kita tak de darah bersepah....ade wings lagi...kehkeh...

p/s - harap Bulan fhm apa itu "dtg bulan"...hahaha

ciktutor said...

Good luck!

SueN said...

ko dh daftar ek...waaa...pasni ssh la nk balik ipoh lg ek...en bulan la kene dtg cni lawat ko....amacam masuk upm??

shu said...

masuk upm yer? full time? part time?

ape pun.. good luck eh.

:)

kaklong said...

angah, sudah mula belajar ye. baru je nk mintak introducekan kat sape2 y asal dr korea. x ada ye? haish (mengeluh) hahaha

angah, ayg suka kalo angah update selalu. jom jd blogger tegar!
:p

Diya Kamaruzaman said...

Diya takleh imagine ah akak macam mana kat luar sana [refer akak nya p/s nombor 2] =D

Selamat belajar kembali, kak! ^-^

nazat said...

penat blajo.. tapi xper.. daku akan menyusul.. :)

zura lias said...

kak jie,
hiihih..kak jie ade wings..sy xde..ala kadar je..hikss..
p/s: Bulan lagi paham kalo "Bulan Mengambang"...hihihihh

acu,
tenkiu acu.. :D

Suen,
ehehe..kelas aku weekdays lepas keje...sabtu,ahad free..mmg aku amik kelas cenggitu pun sebab senang nak balik ipoh..hikss...
masuk upm??penattttttt...nanti aku citer..

adah,
haah..masuk upm..dekat2 je dgn ukm..hikss..aku amik part time..kang kete aku kene tarik lak kalo amik full time..hihihih..thanx adah..

ayang,
belum..baru register course n kelas..next week start kelas..jgn riso ayang..start je kelas..angah akan aim muka2 idaman kite..hikss..*ehh..salah niat plak*..
jom jadi blogger tegarrr.. :D

diya,
ehehhe..akak nie 3P kat luar sane..pendiam..pemalu..penyopan..hikss...thanx dik..

nazat,
ehhehe..meh belajar meh.. :D

Farid Rashidi said...

Assalamualaikum, salam ziarah dari kejauhan.

Moga segalanya diberkati ALLAH SWT. Kalau kelapangan jemputlah ke blog, bertukar link dan komentar. Agar ada sesuatu yang boleh diambil manfaat bersama.

Klik > Kembara Sufi Mencari Aspirasi

yOnnA said...

ahahaha. takde muntah darah pon kak :p org lain kot hee. comel je baca blog akak nih :p

selamat belajar kembali,kakak! bila nk mkn mlm lagi sesama ni? heee

en_me said...

gasaklarr kannns.. salammmm

Hajar said...

ehehe.. selamat blaja rajin2. mudah2an 'ketakutan + keseraman' tu sume x jadi nyata.. :D

luna said...

Angah, Selamat bergelar student (kembali)

Ingat, lakukan apa yang Angah mahu lakukan.

Dan ingat pesan Bulan selalu ..hihi
Chaiyok!

zura lias said...

Farid,
Waalaikumsalam,thanx..

Yonna,
Yonna selalu sebut comel..buat akak rase akak memang comel walaupun hakikatnye tak..hahahahaha...xpelah..perasaan senirik x salahkan..hihihihi..
nanti kite set date ye.. :D

en_me,
hehehehe..salam..

Hajar,
mekasey..aminnnn..sume2 tue.. :D

alang,
mekasey alang..tetibe rase semangat sambil hunus pedang kat langit..*erm..angah rase sangat semangat pahlawan dulu2 bile hunus pedang kat langit sambil janji nak menang lawan-lawan..dan diorg menang*...
ingat pesan Bulan?Itu mestiiiii..*sbb die bace komen nie*..hihihihih...

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

金瓜米粉Jason said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社