Thursday, October 09, 2008

Entry Pemanas

Saya sibuk.
Itu alasan basi.
Tapi memang saya sibuk.
Sangat sibuk atau sibuk sangat.

Tamat masa kerja.
Harus bahagi masa.
Dengan bulan, dengan email, dengan berjalan di blog-blog.

YM invisible.
Sebab mau kosentret berjalan-jalan blog ke blog.

Jam 11.00,
Saya sudah mau tidur.
Makanya,
Berblog ditangguhkan besok.

Itu alasan kenapa penuh sawang di sini.
Sudah dibilang,
Saya bukan orang yang pandai membahagikan masa.
Terlebih sana,
Terkurang sini.

Jumpa lagi besok.
Kalau berkesempatan.
Mungkin ini entry pemanas.
Sebelum "Phoenix Bangkit".

p/s:
Dulu saya hand over kerja pada bos lama.
Suka.
Sekarang saya take over kerja pada teman yang sudah berhenti.
Duka.

5 comments:

meen said...

salam jumaat zura...siannya kena take over keja org..

Hajar said...

biasa la tu awak. lama2 nnt biasalah.

*selamat memanaskan err, apa ye?. hehe... :p

diya said...

kak! huhu. at last, ade gak post baru. huhu. mmg nampak gaya mcm akk sgt sibuk. taking care lah ye ;)

diya ade je ni... :D

zura lias said...

kak meen,
tue ar pasal..tu yg jd bz yg amat tu..huhuhuh

hajar,
hehehe..alah bisa tegal biasakan..memanaskan otak..hihihi..

diya,
tue le pasal diya..komen kt frenster pun x sempat nk jwb..huhuhuh..nk nk wat comeback balik..

ak_0143 said...

erk..?
tiba2phoenix...
berangan2...
*sambel geleng2 kan kepala*