Monday, May 12, 2008

Kehidupan

Saya sentiasa berlegar-legar di sini.
Sentiasa baca komen yang diberi.
Sentiasa lihat mesej yang ditinggalkan.
Cuma masa itu emas.

Saya sempat membaca.
Tapi belum sempat membalas.
Saya beri tumpuan,
Untuk tinggalkan tapak di blog kawan-kawan.
Sebagai tanda,

Walau masa membataskan saya,
Tapi kawan-kawan tetap dalam ingatan. *Fuh,ayat masyuk*

Ingat hari ni mau cerita panjang-panjang.
Memandangkan boss saya EL.
Malangnya beliau tetap tidak lupakan saya walau dimana beliau berada.
Inilah bahananya jika berteknologi. :D..

Sementara menunggu file siap dipindahkan dari server,
Saya cepat-cepat letak entry yang saya musykil apakah motif saya publish jugak.
Argh, tak kiralah.
Janji ada.
Dari orang ingat saya sudah berhenti berblogging.
Hahaha.

Ops,file sudah habis dipindahkan.
Saya mula bekerja ya.
Nanti-nanti tambah cerita lagi.

Fuh,inilah kehidupan.

11 comments:

Sanji said...

Entry asal ader namanyer ni...

chot said...

kat ofis ko ada kamera ke?

aria ayumi said...

alahai kak. terharu lak diya. diya paham akk bizi. tapi, diya tahu akk tak pernah lupa diya kan.. kan.. thanks kak... :D

Wiween @ Awin said...

bokojo lah kito sekueknyo..bokojolah kito sekueknyo..bekojo bekojo dr pg balek sonjo! hehehehhe amik lagu n9 sket.:P

meen said...

Zura...k.meen pun selalu gitu jgk laaa..kadang tak menjenguk tu bukan tak ingat, tapi ada tuntutan lain yg perlu diutamakan..kan..kan..

ak_0143 said...

*tuang keje!*

hehehehe

MZ said...

bila lak nak pindah file picture ke server pak cik nih? :p

myfisol said...

hah!..inilah kehidupan seorang blogger...sentiasa mengejar dan dikejar masa..

zura lias said...

sanji,
dengki ar tu..uweksss..:P

chot,
ade..tp diyakini dept aku masih selamat dari cctv..ehhehee...

diya,
ehhehe..ye diya..akak x penah lupekan diya..*hugs*

ween,
kalo style perak lak, ehh..lupe..zura mix..mane tau dialek perak..hahahahah

kak meen,
betul-betul..tapi sy cuba gak sedaya upaya nak menjenguk..:D

kamal,
syyy..jgn bgtau boss akak..hehehe

pokcik,
pokcik amik je dr frenster..FOC..:D

myfisol,
tapi alangkah bestnye kalau,inilah kehidupan seorang jutawan,sentiasa mengejar dan dikejar masa..hahahaa

MZ said...

pak cik tader frenster aaaa :p

Hajar said...

wah, bagus betul. camni pun boleh ek? :D