Saturday, May 22, 2010

Happy Infinity

Daisypath Wedding tickers
Perasaan hari ini happy infinity.

Memandangkan minggu ni tak balik Ipoh.
Berjumba-jumba dengan rakan dari Jumaat membawa ke Sabtu.
Lupa pulak hari yang makin dekat,
Tik tok..tik tok.

Tiba-tiba Bulan call.
"Yang, saya nak datang KL hari ni, ada hal"

Itulah perasaan happy infinity.

Walaupun dia ada hal.
Walaupun dia datang sekejap.
Walaupun cuma boleh bersua muka kejap.
Tapi itu saat happy infinity.

Yeah, malam ni nak gi Bukit Jalil.
Tapi hakikatnya saya blur di manakah tempat bas di Bukit Jalil.
Tapi tetap kena berada di sana lewat tengah malam.

Pergh, suka datang mengejut, buat benda mengejut.
Tapi I tetap sayang u.

3 comments:

meen ell.eza said...

tumpang happy infinity jgk la..

tik tok tik tok..tak lama dah nak world cup

Puan AA said...

en, lg sebulan nk worldkap mane leh jumpe dgn si die..
mane leh jimba2..
pantang org tua2 tu.. huhuh..

zura lias said...

kak meen,
hehehe..tu ar..tik tok..tik tok..jadi dup dap..dup dap..

en -> erk..x sampai sebulan pun en...nie jumpe terpakse..kihkikih..jumba-jumba tu kene gak en..nanti dah xde title single..susah sikit nak jumba-jumba dgn memember.. :D