Thursday, November 05, 2009

Genting Highlands - 7/11/2009

Lokasi : Genting Highland
Tarikh : 7-11-2009
Ahli : 4 orang ( 3 perempuan 1 laki-*merangkap bodyguard untuk pompuan-pompuan ayu*)


Dah pernah pergi genting.
Tapi kali ni excited lain macam.
Maybe sebab dah lama tak berfoya-foya bersama teman seuniversiti + bakal teman serumah (InsyaAllah).

Dulu-dulu pun pernah pegi bersama teman seuniversiti.
Tapi dulu-dulu tu :

Zaman pakai selipar oren nike besar 3 inci dari kaki.
Tudung lipat asal okies. ( Sekarang pun sama)
Baju besar jarak 8 inci. (Ala-ala hip hop).

Masa tu,
Semangat nak main semua games memang membuak tinggi.
Ala-ala,
"Ketakutan menjana semangat".

Sekarang,
Nak men games pun kena pilih-pilih.
Adakah keberanian yang dulu tu ada lagi.
Ke dah tertinggal dek masa.

Kalau ada yang terbaca atau membaca entry ni.
Gi genting pada tarikh ni,
Terjumpa saya di sana,
Silalah bertegur sapa.
Saya tak senyum kalau orang tak senyum.
Kalau tak tegur,
Memang confirm saya tak menegur.
Hiks..

Tapi,
Kalau jumpa saya di genting,
Pada tarikh yang lain,
Confirm itu bukan saya.
Mungkin salah seorang dari 6 yang seiras saya.

p/s :
Katanya dalam dunia ni , ada 7 muka serupa. Tapi kalau jumpa orang tak kenal, mesti ada ayat,

"Erm..macam pernah tengok le muka ni, tapi kata mana ye?"

Dan saya jawab,
"Muka saya memang muka potostet. Kat memana je orang cakap muka penah tengok tapi tak ingat kat mana." *ayat penambahan dalam hati* "Tapi tolong jangan cakap muka saya ada di balai polis.".

4 comments:

Puan AA said...

muke en ade kat bollywood la..
heroin industan gitew.. ehehe..

zura lias said...

bollywood?x bleh encik...bollywood idung mancung...sy idung pesek..tp korea..idung pesek..mata besorrr...hihihih..*tolon le ckp sy ade iras org korea*..ahahahahahhahahaha

MZ said...

muka pak cik tak nampak kah? :p

ell.eza said...

heheh dah pi genting ek? ada amik gambar kat taman bunga tak?ala2 hindustan gitu hahaha