Thursday, November 12, 2009

Genting Edisi Gambar 1

Genting Edisi Gambar.

Takde le banyak sangat sebab amik dari kamera enset "orang" tu.
Tapi sebab gambar gue yang banyak,
Tetap nak letak sini.
Saya kan gila bergambar.
Hakhakhak..



Excited nak masuk dalam perut dinosour,
Last-last hujan lebat.
Tak tengok perut Dinosour.


Tempat yang sama gak.
Tapi dengan orang yang lain plak... :D


Ahli-ahli yang ikut serta.


Orang gumuk yang perasan dah kurus. Hakhakhak..


Adakah saya pun dah gumuk gak? :((


Mr Bear Yang Tertinggal kat Bilik 4D. Sian dia sejuk.


Supermodel yang tak cukup tinggi. Ahakz..*Ikut slang Liana Jasmay sebut ahakz dalam lagu C.I.N.T.A*


Bajet macam cool walaupun kat tempat atas. Lepas tu angin tiup kuat terus duduk leklok kat kerusi.


Silalah kongsi Grilled Chicken ni. Sedap...


Cukup-cukuplah bergambar. Makan lagi best tau.

8 comments:

Puan AA said...

eleh.. dolu asei org pegang kemra jer trus tekup2 muke.. siap lari2 lagi..

Diya said...

Akak tak gumuk pun, cuma chubby sikit di bahagian pipi. Tapi, tetap cumel ^-^

Mrs Shyza said...

ana makin kurus la aku tgk...maybe aku da lama tak jmp dia kot

zura lias said...

azree,
dulu memaluu...jakun tgk kamera..hakhakhak...

diya,
kalo diya jumpe akak real..mesti diya tarik balik ckp2 tu..hihihih

kuza,
haaah..ana mmg makin kurus...bukan sbb ko dh lame x jumpe..mmg dh kurus..

ell.eza said...

waahhh..lama akak tunggu gambar gening ni baru muncul..best..best..

nexttttt..*sambil tunggu 2nd part* hehe

ell.eza said...

waahhh..lama akak tunggu gambar gening ni baru muncul..best..best..

nexttttt..*sambil tunggu 2nd part* hehe

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

金瓜米粉Jason said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社