Wednesday, October 24, 2007

Happy Becoming Birthday Intan

Date : 21/10/2007

Amik enset, taip msg.

"Happy Belated Besday. Aku lupe daa birthday ko semalam. Biasa arr, dah balik kg"

Sent.

Delivered : Intan

Tiba-tiba kedengaran lagu Suasana Hari Raya dendangan Anuar - Elina.
Itu tanda ada panggilan masuk.
Biasa, hari raya, enset pun mau beraya.
Cukup dengan rintone raya.

From: Intan

Intan : Ampesh ko. Orang ingat birthday dia. Tetiap taun wish. Dia aram nak ingat.

Saya : Ala, lewat sehari je. Aku busy semalam. At least aku wish pe.

Intan : Birthday aku next week le. 26/10/2007. Ko kasik belated pesal?

Saya : Erk,bukan 20/10/2007 ke?

Intan : Nampak sangat tak ingat birthday aku. Benci tawwwwww...

Saya : Ala, aku bukan x ingat. Ingat. Ni mesti dah tertukar tarikh. Sape ek 20/10/2007.

Intan : Itu kak ina le. Aku 26/10..

Saya : Haaa...k.ina..xpe..xpe..nnti aku wish lagi 26/10 ni.

Intan : Haa, okies..kene blanje n kasik aku adiah.

Saya : Erk..manyak ar ko punye adiah.

Intan : Okies, babai..ingat tau.

Saya : Haa, ingat. Yang tadi terkonpius.

Intan : ok, babai.

Erm, nasib baik saya ada hikmat mengcover.
Saya sendiri kurang pasti, siapa ya 20/10.
Dan jujurnya di sini, saya sendiri tidak tau siapa empunya tarikh 20/10. *ehehe*
Mati-mati saya ingat saya dah terlewat.
Rupanya terawal.

Sebabkan tarikhnya Jumaat ini,
Saya wish awal-awal di sini sebagai peringatan untuk saya menghantar msg tepat pukul 12 malam, 26/10/2007.

Supaya nanti, ada yang tersenyum.

Happy Becoming Birthday Intan. *sepupu saya, masih single..(berminat)*. hikss...

9 comments:

faisal said...

ahahahhaa, same ar mcm org..slalu lupe besday,kikiki...paling geli hati wish kat org sebulan sblm besday dia...tensen je dia,hehe..siap dah tulis kat kad lagik,kekeee

MZ said...

bak sini no. henpon intan. pak cik pun nak wish dia bezday malam ni :D

zura lias said...

acai,
hikss..tu ar pasal..tp kenkdg,birthday sendiri pun lupe..just teringt bile mak call pukul 12 malam nk wish..hahaha..pastu pg tu lupe balik..ehhehee..tp nasib baik ade kwn2 yg tolon ingtkan...hihihhi..tp kalo dh tulih kat kad tu..n siap sebulan plak tu..tahap dasat tu wak..hahahaaaa....

pokcik,
erk..erk..intan pesan, sampaikan kt saya je..die menghargainye..hikss..

ak_0143 said...

klaka gila entri ni... saya baca terus baik demam!

thanks sebab wat lawak cmni...

ala cakp pasal besday, kan masa besday saya, saya bagi hint bagai, macam-macam entri dibuat, tapi akak wat tatau je. akak sendri kata akak 'lampi' huhuhu...

apapun, sampaikan salam besday advance saya kat intan gak ek!

aria ayumi said...

hoho. bese ah tu kak. byk sgt besday kene igt. tu yg bleh tertukar.

aria ayumi said...

btw kak, besday akk bile?

zura lias said...

kamal,
Ala cian die demam..
Erk, kamal bagi hint kat akak ke?laaa..lain kali kamal kene bgtau akak, Kamal tengah bagi hint pasal besday Kamal, baru akak tau Kamal tengah bagi hint..Hahahaha..

diya,
Haah, tapi kalo bagi alasan cenggini kompem ade yang kecik ati..hikss..

diya lagi,
Hehehe..besday akak?Iskk..dah tau kene kasik adiah ni..wajib ni..
satu haribulan tiga..

Hajar said...

hehe, cam sama je ngan kes saya dulu. tapi bukan saya yang lupe, org lain yg lupe besday saya. wish sebulan lebih awal. :p

zura lias said...

erk..alamak..rase mcm kene perli pulak..hikss...