Tuesday, May 08, 2007

Ucapan Terakhir BKS



Lambaian Terakhir saya pada BKS.
Saya tersingkir pada minggu ke 4 sepertimana Dafi tersingkir dari Akademi Fantasia minggu ke 8.
Sesuatukah kami?
Tak, tak, saya bukan peminat Dafi walaupun entry terakhir saya untuk BKS adalah menjadi manager Dafi.
Jadi, jika Dafi mau mencari pengurus artis, pastikan saya orang terakhir yang dicari ye. hikss...

Terima Kasih pada BKS, Ujang MD, Kak Red, advocat-advocat kerana memasukkan saya dalam nama peserta yang mengjoin *saya mmg ada masalah tatabahasa* BKS dan memberi komen-komen walaupun berpijau mata. Sumpah saya tak kecik ati. Hiks..

BKS jadi platform untuk saya mengenali blogger-blogger lain.
Ye,saya memang low profile sebelum ini dan masih lagi low profile.
Saya seronok walaupun saya suka merapu dengan assignment yang diberi.

Kepada yang masih bertanding, Gambatte..
Good Luck semua...

Saya tetap memberi sokongan kepada BKS. *mcm ucapan bekas pelajar AF yang tersingkir plak* ..^_^

13 comments:

Jie said...

My dear cik zura ( nama dia terang2 tulis kt blog ade pula spekulasi ckp kriez ni lelaki...he he he he....)

Kakjie pun hepi sebab dpt kenal dgn cik zura ni..yg awet muda selalu...dah skrg ni lagi hepi sbb tgok cik zura ni hepi sokmo...mcm tgh shooting drama cinta pula..he hehe..

Zaihasriza said...

Zura..
sedih dengar citer ko..
*sob..sob..sob*
tak pe...
aku tetap undi ko..
jgn risau ye!!
cuba lagi taun depan..

Red Mummy said...

i will keep coming here.

dont worry sweetie.

thanks for joining us.


kak red

Noushy Syah said...

Kriesz,yeah rite, we know each other thru BKS kan?

Will keep coming here too.

P/s wahhh kriesz dah balik KL susahlah nak YM dengan Noushy due to the time difference!!

zura lias said...

kak jie,
hahaha, tu ar..sape le wat spekulasi ingt tuan blog ni laki...tp sy mmg slalu happy pun kak jie sbb nk jd mcm kak jie yg maintain..hikss...

izah,
sedey?ko dgr citer yg mane satu ni?pasal kes email semlm ke?tu bukan sedih..tu berapii..nanti aku copy kt ko die balas pe dengan boss kite balas pe..gilerk ar die nak lawan ckp boss...memang kitorg kat sini dah ilang sabor pasal die...

kak red,
thankss..*speechless* sbb nampak imej merah..hahahahaha

noush,
yeahhh..still frens ekk..tu arr,xper,nnti kriesz balik kg lg..kite ym-ym lagi..hikss...

KudeN said...

yo kriesz.. aku rase ko best tau tak dlm BKS ni.. tak kire ape2 esemen, mesti aku tgk ko punye.. hmm takpe.. take care di luar sana k.. hahaha mcm akademi a pulak..

pape pun, kite dh jadi member.. ;-)

zura lias said...

yo kuden,
thanks kuden..tp aku bace entry ko..sempoiiiiiiii...hehehehe..ko wat betul-betul tau BKS..orite..kite member tauuuuu...hikss

aria ayumi said...

aduhai... spt mane diya terkezut dafi terkelur minggu lepas... mcm tu lah jgk diya terkezut rezeki akk sampai sini je... huhu pasni akk xpat wat esaimen pun, diya still here review 4 ur entries... cuma kekadang klw smpat je br diya komen... ngeh3... i'm always here for you, sis... *ala2 ucapan dak af yg blm kuar af* :D

Katarsis said...

well, da best things adalah kenal semua peserta BKS..dulu aku x pernah nak kenal hang pun..la ni ru kenai..

niway, ko dah buat yg terbaik.i reli salute u!

senyum sokmo deh! all da best!

ADam Dryx said...

Salam Zura,..

Bayangkan 10 tahun dari sekarang,... andainya Zura menjadi penulis blog yg hebat, sekurang-kurangnya BKS adalah sebahagian daripada puncanya... :)

Salam Maju Jaya dari ADam Dryx.

zura lias said...

diya, katarsis, adam..

Thanksss...^_^

intankamaruddin said...

kriesz aka zura (ape lah name kriesz ni mmg cam pompuan je..)
hrp tk lmbt sgt nk bg komen, baru ade mase..
keep writing, i like ur stuff esp yg tulis mcm poetic2 tu.. senang nk bc. hehe.
take care.

zura lias said...

intan,
thanks...^_^...