Sunday, May 17, 2009

Entry Takde Anak Panah

Untuk kali ke-3 layout di tukar sepanjang 4 tahun dalam dunia blog.
Memang gila malas nak tukar layout.

Saya tukarkan bajunya sebab pikir dia sudah lama memakai baju lama.
Mungkin kerana itu, saya pun jelak nak melihatnya selalu.
Jadi saya abaikannya berminggu-minggu.
Blog bukan lagi tuntutan untuk hari-hari di dalam diari saya.
Saya hanya pikir kerja,kerja,kerja dan drama korea.

Fuh,gaya macam sambut ulang tahun blog.
Yeah, sebelum ni tak pernah saya takde ucapan untuk blogku ini.
Tahun ini je takde sebab sibuk uruskan majlis ikat mengikat.

Mula design baru,
Tapi gaya entry still yang lama.
Ingat nak berubah tapi takleh sebab dah sebati.
So, follow je apa yang boleh.
Inikan blogku senirik,
Dulik apa saya mau bikin camne.

P/S: entry yang ditaip secara rambang. Takde arah tuju.

3 comments:

Diya Kamaruzaman said...

erm... memang akak sangat jarang tukar layout. yang kali ni paling cantik sebab warna hijau dan berbunga matahari =)

p/s-diya baca je entri akak kat google reader. cuma kali ni tertarik nak bukak blog pasal akak cakap tukar layout =)

Diya Kamaruzaman said...

hehehe. drama korea memang tak penah tinggal lah akak kan =p

zura lias said...

diya,
hihiihih...yg nie..ntah bape lame lagi akak gune..3-4 taun plak kot..hiksss... drama korea x tinggal tp skarang nie tgh ikut gol n gincu seasons 2..sbb dh terlepas tgk sebelum nie..hiks..