Wednesday, April 14, 2010

Persediaan World Cup..

World Cup Makin hampir.
Persediaan menjelang World Cup 2010 :

1) Jersey Japan - Dah tempah tapi lom siap lagi. InsyaAllah awal bulan 5.
2) Jersey Argentina - Dah book. Tapi lom bayar.
3)Jersey England - Dalam pemerhatian

- Sekarang misi untuk dapat tiket. Yeay, Jumaat cuti. Aouchhh..*takut kena cucuk*
- Tapi cuti untuk World Cup lom apply lagi. :((..

Tak pernah saya semangat menjelang World Cup.
Selalunya,
Bola..Bola..Bola..Buhsan ahhh..

Tahun ni je semangat lain macam sikit.
Semangat bola-bola api.
Tapi berdebar tu tetap ada.
Kenkadang pikir,
"Aiyak..saya kecik lagi ar, mana leh World Cup..World Cup ni"
Tapi realitinya,
18+10.

Takpe ar,
Cincai kira,
Mawi tetap World walaupun kalah ABP2010. Hiks..
Mawi World <> World Cup okies..
Tapi Lee Joon Ki tetap World sebab Korea leh main World Cup 2010.
Tak kisah ar korea mana.
Janji Ejaan K.O.R.E.A.

World Cup..World Cup.
Leh wat saya jadi fenin.

Gambor semangat menjelang World Cup saya buh kat sini.
Supaya semua orang semangat World Cup walaupun tak semangat tengok muka saya. ^_^







16 comments:

luffy said...

world cup utk saya jer....awak tido sensorang ler...

zura lias said...

luffy,
erkk...kenal saya ke?saya kenal awak ke?ke saya awak kenal?

Adry said...

semangatnyaa.. hehehe

Adry @ http://www.adrysabry.com

MZ said...

lor .. pe kene mengene gamba2 itew ngan cawan dunia :)) hahahahaha

zura lias said...

adry,
ape yg semangat?badan baju putih or badan baju itam..hikhikhik..

pokcik,
gamba2 itu = cawan dunia = mangkuk tingkat...hihihhi..

arin said...

apsal eksaited? dpt gi south africa ker?

zura lias said...

arin,
excited sbb nie le first time aku layan world cup..kire buley buat..taun ini dalam sejarah..

wki said...

korea? ayg vote for korea. keke

yonna said...

world cup akak ade tok kadi! hahaha :p

gambar pre wed eh?

zura lias said...

ayang,
yeaaaa..kite sama..hihihhi...

yonna,
aahaha.. :P...lebey kurg = gambar banner..hiksss...maleh nak sopan-sopan pakai baju kurung bagai..

ell.eza said...

sah2 tgk world cup berdua nanti ngan en.bulan..tu yg semanagt lain skit kot sis ek?kekekeke sorry gurau2 bulan april


*pssst..D yg zura teka tu betul la tu..kekeke..pernah jumpa kan?*

zura lias said...

kak meen,
tgk world cup berdua??insyaAllah..semangat tu xde le semangat..tp semangat "world cup"hiks..

haa..kan..ingtkan dah salah org..hikss..haah..penah jumpe..mmg jodoh nie misteri..hikss..

ell.eza said...

zura: hahahah baca komen kat entry atas baru akak dapat baca between the lines..world cup!!go zura! go zura!! datenya bila sis?

masa bila yg zura sedar org tu adalah dia? hehehe jodoh itu mmg misteri..tak mampu kita nak rungkai rahsia Tuhan ni. Hmmm..ingat tak entry zura yg cite pi jalan TAR pukul 2 pagi tu..? masa bln puasa last year, kitaorang jalan2 kat sana, akak bgthu dia pasal entry zura..time2 pukul 2 pagi tak ramai org..masa tu la dia cakap pernah jumpa zura..hehe

zura lias said...

kak meen,
datenye..bebetul time arie world cup start..tu time berjabat..kenurik jemput-jemput esoknye..side laki..lusanya...ehehehe...

zura sedar tu le orang yang zura kenal bile zura bace previous entry kak meen pasal flickr die then zura bukak sbb mcm best je nak tgk gambo-gambo nie kan...pastu rase macam kenal bile die buh gambar anak sedare die siap nama...pastu baru bukak2 balik previous entry kak meen..tgk kad kawen kak meen..confirm le..hihiihiih...

sebelum nie bz x dpt nak jengah2 sgt blog org len..huhuhuh..

tu ar..ingatkan die dah lupa zura..maklum arr..lepas jumpa dulu terus senyap je xde kabor berite..tup2 kawen dgn kak meen..mmg jodoh tu misterius...hihihihiihi....happy selalu kak meen.. *big hugs*

ell.eza said...

oooo..sama tarikh world cum..tak lama dah tu..hmmm senang la zuran 3hari dah siap segala majlis..akak nak kena tunggu lagi bulan 6 baru setel huhu..anyway, congrats sis..happy for u too..

yup..jodoh yg misterius..kdg ia dtg tanpa disedari..huhu apapun, setelah apa yg akak lalui, akak yakin jodoh ni yg terbaik Tuhan bagi kat akak..Alhamdulillah so far akak happy.

zura lias said...

kak meen,
ehehhe..tu yg dup dap..dup dap jer..hihihi..eh..kak meen bulan 6 nie kat sarawak plak ke?aisehh..x dpt dtg le kenurik zura nnti ek..

erm..memang sume yang terjadi ade hikmahnya..kite je yang xtau kan...