Wednesday, February 03, 2010

Tag untuk 2010

Saya rasa berblog adalah terapi yang bagus untuk saya.
Bila saya mula berblog kembali pada 1/2/2010,
Datang kerja pada 2/2/2010 sangat membahagiakan.

Walaupun dapat email banyak pasal orang tak reti nak access portal.
Email complaint pasal system problem time cuti hari wilayah.
Report meeting yang tak siap padahal meeting pukul 9.30 pagi.
Di campur dengan keretapi yang bergerak lambat buat saya sampai opis 8.55 pagi.

Saya tetap rasa,
2/2/2010 tiada kerutan di muka.
Yang ada hanya,
lalalalalala...hari-hari kita mesti kerja.
Oh, bahagia sungguh.
*Ini ayat positif*

Jadinya,
Saya akan cuba berblog,
Walaupun hanya ayat,
"AKU GERAM!!!"

Bila semangat dah datang,
suen terjah suh buat tag.
Oyeah,
Akan di lakukan.

1) Adakah anda rasa hot?
Tak ah, sejuk gedi je.

2) Upload gambar kegemaran anda. Cerita ttg gambar bekenaan



- Saya suka gambar ni sebab inilah gambar kurus sebelum badan naik dengan mendadak. Wuwuwu..Dan inilah kali pertama keluar dengan Ween pastu sampai sekarang tak pernah jadik plan nak berjumpa. Hihihi..


- Walaupun ketembaman jelas kelihatan, saya tetap suka gambar ni. Lagak seperti model ubat gigi. Sebelah tu cousin n belakang tu husband beliau.


- Ini bukan gambar di tangkap dari kamera. Tapi ini hasil lukisan tangan oleh cousin saya yang discan oleh adiknya. Beliau berbakat. Kalau mau wajah dipotret, boleh contact saya. Dia jugak seorang photographer.

3) Bila kali terakhir anda makan pizza?
Tak ingat. Rasanya opismate belanja hasil dari berjaya mendapatkan duit loan. Bangga gila seh.

4) Lagu terakhir anda dengar
"Duhai Juwita sungguh aku tak mengerti,
Tak pernah engkau mencuba untuk fahami,
Aku yang selalu mencoba untuk menyayangimu di sini.."
- Dah minat lagu ni. Tak sangka lak Nubhan yang nyanyi. Tapi tak eran gak sebab Adi Sixth Sense yang buat.

5) Ape anda buat selain menyelesaikan tag ini
Tengah tunggu loading kdrama kat youtube.

6) Selain nama sendiri anda dipanggil name ape?
- angah
- kecik

7) Tag lagi 8 orang

Ni maleh nak tag-tag orang ni sebab saya anggap pembaca blog saya semuanya sudah lari. Hihihi..Jadi sesapa rasa nak buat, buat jelah. Especially untuk orang yang asyik search word "kali pertama". Apa ingat blog ni semuanya kali pertama ke??

) Siapakah orang no 1 kepada anda
taleh nak jawab

9) Kata sesuatu kepada orang no 5
taleh nak jawab

10) No. 3 ada hubungan dengan siapa
taleh nak jawab


11) Bagaimana pula dengan no 4
taleh nak jawab

12) Pesanan kepada org no 6
taleh nak jawab

13) Kata kata cinta untuk no 2
taleh nak jawab

14) Adakah no 7 & 8 mempunyai persamaan
taleh nak jawab

15) Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yg men`tag anda
- Budak UKM
- Ada master wooo
- Mama pada Afni
- Isteri pada Mad
- Orang kelate

16) persamaan antara kambing dan lembu
Boleh mengawan jika di izinkan Tuhan.

17) Adakah anda tahu si razmann itu sengal
"Iskkk, iyer ke?tak sangka ye cenggitu orangnya"
* Sambil menggetel-getel sirih walaupun tak kenal sape le razman ni*

18) Gay or less
Gay ke less?? gay ke less??? isssk..susah ni nak pilih.


4 comments:

wilda said...

angah, kagum ayg dgn bakat cousin angah. dahsyat detail die...guna pencil ke coral paint ke...wahhh kagummm (sambil mulut ternganga)

zura lias said...

die gune pencil je ayang...mmg superb ayang..kalo ayang nk tgk lg..ade 2 lg gambar die lukih angah simpan...

Anonymous said...

apesal ada komen pasal si razmann nih???

Anonymous said...

siapa si razmann nih?