Saturday, January 31, 2009

Pra 1 titik 2 titik

1 titik 2 titik.
Fuh, berdebar le jugak.

1 titik 2 titik.
Semoga semuanya baik-baik sahaja.

1 titik 2 titik.
Semoga semuanya diberkati oleh-Nya.

1 titik 2 titik.
Apa memek muka yang perlu saya tunjukkan?

1 titik 2 titik.
Pokok kita sudah ada pucuk buahkah?

1 titik 2 titik.
Tunggu sahaja titik-titik kehidupan seterusnya.

10 comments:

Luffy said...

hahahahahahaha.....
dah lama tak komen kat sini...
aper benda yg 1 titik 2 titik ni??
1/2/2009 ker?
penin den...
naper ngan 1 titik 2 titik...
nak kawin ker??
ker tunang?

arsaili said...

salam..apa kabar? titik noktah ker..titik2 hujan...ahaha

kaklong khazis said...

tahniah angah!..sila tempek brg sekeping dua gmbr2 ketika itu buat tatapan peminat fanatikmu ini..
ayg sentiasa doakan yg terbaik buat angah :)

jejakalkindi said...

apa yg bertitik2 nie...bertambah suspen menunggu titik yg seterusnya..

shu said...

hihi.. tahniah zura...

Kujie said...

titik2 tu dot dot dot...

Adry said...

???? tak fahammmm .. hehe

UM@R_SkyWaLkeR said...

SALAM ZIARAH,nice blog.erm sye nak jemput tuan rumah atau sesape je dtg ke kenduri blog sye di http://sabtu-day.blogspot.com .n jgn lupe linkkn blog ni yer,ok bye

zura lias said...

Luffy,
ceh..no comment..jawapan standard artis..

arsaili,
titik-titik gerimis je..ehehee

ayang,
mekasey ayang..sudah..angah sudah tepekkan..walaupun sebenarnye angah malu sbb gumukkkkk..waaaa

jejakakindi,
x suspend dahkan?hikss..org marah sy nyorokkan..so..sy dedahkan walaupun belum pasti..cuma selangkah..* eh mcm entry lak*..hikss..

shu,
mekasey adah..

kak jie,
lebey kurg..mcm titik jerawat..ahakzz..

adry,
xpe..skarang dh paham kan.. ;)

umar,
thanx.. :D

diya said...

memang diya tak dapat tangkap entri akak ni [baca kat google reader, tak baca pulak komen luffy tu, hehe] =)