Tuesday, January 13, 2009

Tepuk dada, Tanya Selera

Sana sini saya lihat orang mengomen tentang blog orang lain.
Saya pikir itu pendapat masing-masing.
Masing-masing punya cara.
Masing-masing punya suka.
Pedulilah dengan blog ilmiah,
Blog tak ilmiah,
Yang penting kita buat apa yang kita suka.
Yang paling-paling penting,
Istiqamahlah dengan blog masing-masing.
Penat blogger malaslow profile seperti saya mau mengedit link baru.
Ehehe..
I'm Sorry..

Cumanya,
Saya sedikit mau menjentik,
Ala-ala reporter macam Kak Pora yang suka hentam keromo.

Bila blog kita didatangi oleh orang yang tidak kita ingini,
Kita hapuskan semua kenangan kita,
Dalam masa seminit,
Demi untuk orang yang tidak kita ingini.

Hanya kerana seseorang,
Kita hapuskan beberapa banyak entry,
Yang telah kita habiskan dengan berapa banyak masa,
Demi untuk seseorang yang tidak kita ingini.
Berbaloi sungguh menjadi orang yang tidak diingini.
Uhh, saya terasa kerugian di situ.

Maaf,maaf,maaf,
Untuk yang terasa dan merasa.

Mungkin yang terdaya disebut,
Kita ini ada perasaan yang berlainan.
Lain orang, lain caranya.
Tepuk dada, tanya selera.
:D..

10 comments:

adieputra said...

kenapa ya.ada masalah dengan blog?

yOnnA said...

amboi..
akak strike malas tu nampak hahah!!!
blog ilmiah,takde ramai visitors.
blog mengumpat dan menyalak,berjuta pulak komen.
well,
ppl takkan buat w/out reason kan kak? :) ngeee

yonna ada draft kn entry :p
entry 2 thn lepas. sebab dah tanak sapa2 mencari entry tu :D
tp mmg rugi draftkan entry atau pun delete. kadang2 boleh dianggap pengecut kan :)

kaklong khazis said...

angah..wah, nape angah..ayg delete blog ayg sbb seseorng..if u'r thinking to do the same think, forget it ok..ingat x nasihat angah pd ayg arituh? be strong!

ilmiah ke tidak, ini blog kite. ade kite kesah? hehehe

cheer up angah!

dijahsaad said...

*tetiba acu muncul sambil terasa* hahaha

angah, be strong!

zura lias said...

adieputra,
masalah blog sape?akukah?xde..aku cume jentik sedikit..lepas lama bertapa n tgk senario org wat blog..hihihhih...

yonna,
erm,itu yg katanye tepuk dada tanya selera..terpulang pd kite nak pilih camne..hiks..
tp itu yg paling tepat akak leh ckp..mcm pengecut kalo lari cenggitu..sorry kalo ade yg terase..nie pun peringatan untuk akak gak..kot2 ar kalo akak wat camtue gak..maknanye akak pun dh masuk katefori pengecut.hihihiihh...aperpun..tiap orang len pendapatkan..terpulang pd individu.. :D

ayang,
tak..tak ayang..angah xde masalah dgn blog angah..cume lepas angah lama bertapa..pastu muncul..pastu bertapa balik..ade gak certain blog yg dh tutup..angah letih nk cari balik blog yg dh tutup tu..ehehhe..yeah ayang..angah masih org yg sama..be strong..ayang,kite jgn delete blog utk orang yg kite x sukerk ek..tp kalo org yg kite syg suh kite delete blog..itu leh dipertimbangkan..hahahahahaha..*tp kalo die syg kite..die xkan halang kite buat ape yg kite suke selagi x langgar norma2 agama*..am i rite?

acu,
acu jgn terasa..angah bukan tujukan utk acu..angah tau..acu skarang acu yg tabah..lg tabah dari angah..be strong..gambatte.. :D

meen said...

ya la zura, tiap orang tu dia ada sebab dan tujuan sendiri atas apa yang dibuat. Mcm akak sendiri yg dok pindah blog hari tu..bkn sebab didatangi org yang tak diingini, tapi atas beberapa sebab teknikal.

Nak delete entry atau blog mmg syg la kan, sbb kita dah habiskan masa dan tenaga untuk mecoret, paling tidak pun, privatekan blog utk diri sendiri la kalau taknak org baca.

harap2 zura tak serik singgah blog akak lagi hihi sebab akak ada award nak kasi..nanti ambik kat blog kak meen ek

Hajar said...

alahai. kita ni menulis bukan sebab nak glame ke ape. kdg niat nak share something tu orang dah salah ertikan. nak buat macam mana kan? manusia ni rambut je sama hitam, hati lain-lain.

x usahla nak komplen macam2 psl blog org. kalo suka baca, x suka tekan pangkah. x susah kan? :)

ak_0143 said...

mmg susah kan... kalo owang2 asik2 baca blog kita sambel berkata2...
aish!
bengang gue!

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

金瓜米粉Jason said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚