Wednesday, February 04, 2009

satu titik..2 titik..

1. Debaran itu tidaklah terasa sangat berbanding debaran sebelum rasminya 1 titik..2 titik. Tapi kenapa katanya tangan saya sejuk-seji?

2. Saya mulanya hanya mau yang simple-simple. Bekas pun yang kotak-kotak, bunga-bungaan tiada, yang hanya riben besar gedabak ala-ala pembalut hadiah harijadi.

3. Berniat untuk mendiamkan diri, kaku, sunyi, sepi. Tup-tup..sampai sini, sampai sana dan terlanjur acu memberitahu di dalam blog, biarlah saya letak sedikit gambar.

4. Doakan saya selamat hingga ke peringkat penyatuan dan sampai akhir hayat. Kerana kita cuma merancang, tapi perancangan Allah yang lebih baik.

5. Sila jangan kutuk selepas tengok gambar kerana saya tau apa itu cantik apa itu menarik dan apa itu kurus. Hukhukhuk.. *harus kena bersenam lepas ni*








17 comments:

sishoney said...

tahniah cik zuera.semoga cepat2 bersatu yea.

kaklong khazis said...

angah cantiknyeeeeeeee..

xyh kurus pun dh cantik..itu bukan gemuk. itu berisi. mcm ayg :)

kalo nk exercise gak, jom exercise sama2. ayg nk mencari lelaki2 baik hati penyabar dan pendiam, jd perlu kurus kah?

hehehe

tahniah angah..:)

fiezabaiduri said...

tahniah!

orang kata dalam ikatan pertunangan penuh dugaan. bai sendiri pon dah merasainya, dan mmg terbukti mencabar.hehe..
banyakkan bersabar,..sentiasa semai kasih sayang.. think positif.

selamat berbahagia..

indieGO chic said...

zura,

kau lawa! lebih lawa dari biasa!haha. tapi, part bersenam tu aku sokong 200%. hehe

zura lias said...

sishoney,
mekasey sis..doakan ek.. ;)

ayang,
angah malu..sbb baru angah sedar, selama nie angah buruk..hikss...*bajet mcm dh comel dh pakai track suit+t-shirt koyak kat hujung baju*.. :D
angah mmg mencari rakan exercise..lelaki sahaja..ehh..silap,pompuan sahaja..hiihih..

angah tau skarang nape angah jd gumuk..sbb ciri2 yg ayang sebut, xde kt bulan..hahahahahhahahaha

mekasey ayang.. :D

bai,
mekasey bai..dgn tips skali..kewl..kene catit nie..kalo gaduh je..tunjuk note bai nie..hikss...

intan,
sbb aku makeup..aku lawa ek..maknanye aku bukan natural beauty..maknanye selame ni aku slalu war-warkan natural beauty tu..aku silap..hukhukhuk..aku hampa..ehehehe..anyway..thanx.. mmg aku tgh proses berdiet..tp kul 11 mlm aku lapar..aku tibai nasi..hiks...

AiRynnz said...

salam zura...

cumilnye dia {hugs}
tahnia ya...

danish said...

tahniah..

diya said...

astaghfirullah. akk dah bertunang??!! terkejut neh. ya Allah. lambatnya diya tahu. sori sgt.

tgk gambar tu, ingatkan artis mana yg tunang td. huhu. akak cantik =)

congrats ya. ;)

Shaira said...

Tahniah kak Zura, smoga sampai ke jinjang pelamin :)

dijahsaad said...

Angah! LOVELY!!! COngrats!!

muahs!

Acu teruja!!

luna said...

angah, tahniah dear...

peluk cium dari alg :)

meen said...

cayaaaang...sorry akak lambat wish..lama tak masuk sini kan..huhu, meh nak hug hug tanda syukur. I am happy for you. Congrats..

Akak suka semua hantaran tu nampak berseri ngan warna merah hijau. Zura sweet...bila pula ke tarikh penyatuan tu zura..ishk ishk sorang lagi langkah bendul kak meen ni hihi..

jejakalkindi said...

tahniah2...titik permulaan ke alam baru...semoga segala perancangan berjalan lancar...

zura lias said...

rynz,
mekasey rynz..comel itu gumukkan?waaaaaaaaaaa...

danish,
mekasey.. :D

diya,
hehe..mmg memule xde nk bgtau sesape..tp ade kwn akak yg dh inform kt blog n takut kwn yg xtau yg tau blog akak terase sbb xtau..so..akak bgtau kt sinie..fuhh..pjg punye explain..thanx diya.. :D

shai,
mekasey..doakan ye.. :D

acu,
thanx acuuu..kalo acu ade time tu..lg best..angah ingt nk on webcam..tp kang org ckp.. "mementang keje it,bertunang pun nak berkonsep it"..hikss..

alang,
thanx alang..alang mandikan mase peluk cium angah?hikssss...

kak meen,
mekasey kak meen..lambat tp dpt gak wish dari kak meen..hikss..
tarikh penyatuan?ehhee..kalo cepat jodohnye..cepatle..kalo lambat..lambat le..sempat lg nie kak meen nak kejar.. *nk mengelakkan langkah bendul*..ahahaa

myfisol,
mekasey..insyaAllah..doakan ye.. :D

jutt said...

tahniah angah..cumel

Hajar said...

tahniah. makin comel awak nih. hehe.
semoga berpanjangan dan berkekalan hingga ke akhir hayat. Aminn.. :)

leenz said...

uit zura..
kamu dah bertunang yek
tahniah ek

nway... btulkah itu kamu??
sungguh berbeza..... deng!!
tapi sangat kiut :)