Thursday, December 24, 2009

Mualaf - 24 dec 2009

Syuh..syuh..
Buang sawang.

Sekarang musim appraisal.
Nak nampak appraisal masak lemak manis ranum,
KPI kena power.
Bila nak power,
Kena kerja lebih.
Kerja lebih-lebih sampai saya rasa muka macam tikus mondok.
Masam mencuka merunsingkan jiwa sendiri.

Untuk layan kepala yang tengah serabut,
Saya bukak radio kuat-kuat time tengah drive.
Keluar iklan pasal Mualaf - 24 Dec 2009.

Ini cerita wajib tengok.
Tapi saya tau saya akan menonton keseorangan.
Seperti mana saya melayan sepet, gubra dan Mukhsin.
Talentime je saya dapat tengok together-gether.
Itu pun sebab jalan cerita yang saya agak boleh diterima ramai orang,
Jadi saya tak ragu mengajak orang.

Untuk Mualaf,
Saya takde keyakinan orang-orang yang selalu temankan saya menonton movie,
Akan berminat dengan cerita begini.
Tapi saya berminat.

Muallaf,
Tunggu saya di pawagam.
Beserta pop corn + air coke.

P/S : Avatar pun nampak menarik. Kena buat movie marathon ni. :D

3 comments:

en_me said...

avatar oke gakk.. ehehe

yOnnA said...

akak.jom tgk berdua nak??

The Muppets Boy said...

Aslkm,gud info n gud blog.Nak jemput sesape je datang ke blog saye ni di http://metroskandal.blogspot.com , jom meriahkan lagi blog ini.harap maklum,terima kasih.