Thursday, April 12, 2007

18 tahun

Saya mau membetulkan balik penafsiran umur saya.
Kalau tidak, sampai bila-bila orang ingat saya masih dibawah umur.
Tak boleh pulak keluar mengundi.






Ada ciri 18 tahunkah?hikss..





Tapi saya gembira jika masih ada yang menganggap saya 18 tahun.
Terima Kasih. Saya sangat suka.
Anggap saja +7 itu tidak wujud.

7 comments:

kujie said...

owhh..comeinya...KakJie dulu2.ahak...cute mcm tu arr jugak2...hehehe
Masa mengandung anak pertama ( 25thn) klinik rujuk kes ke hospital, nurse minta ic, dia ckp bawah umo..wa'aaa......dia ingat kite ngandung bawah umo!

aria ayumi said...

hek3... kire awet muda ah mama time tu ye... ;)

kak... huhu ni br nampak jelas sket gambar akak... mmg nampak mude ah.. xnampak 25... besenye klw yg dh 25, muka dh matured... mcm diya nih, xtentu plak... kdg2 ade yg panggil 'kakak' even die tuh lbh tua dr diya... kdg2 ade yg ingat diya ni bdk sekolah lg... huhu... :p

adehhh.. sape yg xhepi bile org anggap kite muda dr umo sbnr kak... kui3 :)

MZ said...

hek hek hek :)) gamba nih memang nampak muder aaaaa. spm baru nih dak juera dapat baper A? :D

zura lias said...

kakjie,
wah,kakjie umur 25 dah ngandung anak pertama, saya 25 mengandung anak tekak je..hikss..nie mama cute le nie..waahh..hebat..hebat..

diya,
alamak, nak kata akak x matured le nie ek?hahahaah..
muka diya matured..sejuk je bile pandang...hikss..
suke bile ade ingt muda dari umur sebenor..tp riso xleh mengundi..hahahahaha

pokcik,
gambo mane lak nampak x muda nie pokcik?gambo yg pokcik tgk yg hujung2 n bwh2 frenster tue..tue zaman muda2 dulu...x nampak muda ke time tu?hikss...x sempat nk kire baper A..banyak benor Anye..hahahhaa

MZ said...

gamba yg letak kat blogspot ni ler :p *geget pipi gembo2 tu kang aaaa*

IndahSakura said...

cute nya dia.. sesuai ngan umur :)

zura lias said...

indahsakura,
erk..cute tu dlm dictionary..ugly but adorable..hikkss..xper..mmg ugly pun..jgn hati pun same dh ar..^_&